Meriterad avelshane av hög kvalité

april 7, 2020 Tanja

S*divineCURLYcats Äkta

Färg: a 33 (blåmaskad)

Otroligt fin och högklassig hane. Startade sin utställningskarriär vid 11 månaders åldern och endast två månader senare vid åldern 1år och 1månad erhöll Champion titeln och även BIV (Best in Variation). Vid åldern 1,5 år blev han International Champion. Innan han blev 2 år gammal tog han Grand International Champion titeln, 1 är och 11 månader gammal. 

Just nu är hans utställningskarriär på paus pga Coronakriset men kommer återupptas så fort det är möjligt. 

2019 fick han sin första kull på 4 kattungar (2+2). Alla kattungar föddes med väldigt lockig päls som de behöll och förbättrade med åldern. Kattungarna fick även Äktas mjuka, kärleksfulla och samarbetsvilliga temperament. 

Äkta är en enormt snäll, mysig och människoinriktad hane. Han kommer bra överens med alla i hushållet (hundar, fåglar, katter, barn) utan problem. Han stressar inte upp sig för något, gillar att vara med på resor, tycker mycket om att bada i dusch, lätt att kloklippa och borsta tänder på. 

Äkta är tillgänglig som avelshane.