T-rex hona söker fodervärd!

Elgon Cats

En underbar T-rexhona söker fodervärd! Ava är en TRC och import från Holland. Hon har fått en kull hos en uppfödare där. Hon är vänlig och mild och älskar att få uppmärksamhet och bli kelad med.

Ava är 2,5 år gammal och långhårig blåsköldpadda. Hon är fritestad för parasiter (giardia, tritrichomonas, coccidier) samt ringorm hos SVA. Hon skulle trivas antingen som ensamkatt eller med en kattkompis. Hon är både hund- och barnvan. 

Vi söker en fodervärd som bor max ca 1,5 timme från Uppsala. Är du uppfödare och vill hjälpa till att utveckla T-rexrasen i Skandinavien så kan vi komma överens om att du antingen får en avkomma från henne, eller får ta över henne för en kull innan kastrering. Vi har T-rexhanar som vi kan låna ut för parning i framtiden. (Närheten till Uppsala är inte lika viktigt i det fall du är uppfödare.)

Avas stamtavla: https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1540377&g=4&p=trx&o=elastic

Välkommen att höra av dig!