FÖRELÄSNING om könsmognad, parning och dräktighet 23/2 kl 19:00

FÖRELÄSNING om könsmognad, parning och dräktighet

Nordiska Rexringen välkomnar alla sina medlemmar till första delen av en föreläsningsserie om katternas reproduktion (förökning).

På torsdag den 23/2 kl. 19.00 – 21.00

Ämnet för det första tillfället är Könsmognad, parning och dräktighet inklusive lite om grupphållning.

Om föreläsaren:
Ulrika Hermansson är veterinär sedan drygt 20 år och har fött upp burmor i liten skala sedan 1990. Hennes specialområde är reproduktion hos hund och katt och hon har en doktorsexamen i smådjursreproduktion, samt är svensk och europeisk specialist i reproduktion med inriktning hund och katt. Hon är dessutom specialist i hundens och kattens sjukdomar.

Föreläsningen sker digitalt via Teams. Länken till föreläsningen kommer att skickas 1-2 dagar innan föreläsningen till alla medlemmar som betalat medlemskapet för 2023. Har du inte gjort det ännu så nu är det i grevens tid.

Ingen föranmälan behövs. Det är bra att ansluta sig till föreläsningen via länken. Ladda gärna ner appen Teams om du inte har använt den tidigare.

Kommande föreläsningar i serien:

Andra tillfället: Förlossning och den nyfödda kattungen (förlossning, förlossningskomplikationer, sjukdomar efter förlossningen samt neonatologi – läran av den nyfödda)

Tredje tillfället: Varför blir inte katten dräktig? (fertilitetsutredning av hon- och hankatt inklusive sjukdomar som påverkar fertiliteten)

Hoppas du vill vara med och lära lite mer om katter!

Med vänliga hälsningar,
Nordiska Rexringen