Selkirk Rexkattungar

SE*Hyrule's

SE*Hyrule’s katteri har fått sin andra kull, fem stycken underbara kattungar av rasen selkirk rex. Nu letar sötnosarna efter nya hem. De har vuxit upp i hemmiljö och har alla underbart mysiga personligheter, är sociala, framåt och orädda. De föddes 17 februari. Samtliga är långhåriga och lockiga.

SE*Hyrule’s Thaliak the Scholar, rödsilveragoutimaskad
SE*Hyrule’s Llymlaen the Navigator, blåsködpaddsilveragoutimaskad – Tingad
SE*Hyrule’s Menphina the Lover, brunsilveragoutimaskad
SE*Hyrule’s Halone the Fury, svartsköldpaddsilvertabby
SE*Hyrule’s Byregot the Builder, rödsilvertabby

Vid leverans kommer de vara ID-märkta, vaccinerade x 2, veterinärbesiktigade max 7 dagar innan flytt och registrerade med stamtavla i SVERAK. De kan flytta tidigast vid 14 veckors ålder (26 maj), enligt SVERAKs regler. Om möjligt ska jag få dem kastrerade innan flytt. De säljs enbart som sällskapskatter (eventuellt kan en hane säljas till avel, då enbart till registrerad uppfödare) och ska inte gå i avel (även bara en kull räknas som avel). De ska vara innekatter men kontrollerad utevistelse uppskattas (koppel, rastgård, innätad balkong eller liknande).

Vid intresse får du gärna skriva lite om dig själv och vilket hem du kan erbjuda.

Kattungarna är från en så kallad kontrollparning, vilket innebär att man, med förbundets tillstånd, parar två olika raser för att bredda målrasens genetiska bredd. De här kattungarna har en pappa som är brittisk långhår. De har stamtavla och är första generationens selkirk rex.

Följ gärna sötnosarna på Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057524826838